Filme pentru întreaga familie

Continuăm să stăm izolați în case, iar acesta e un prilej perfect pentru a ne relaxa și a privi un film bun. Astăzi, vă propun câteva pelicule, ce pot fi vizionate împreună cu toată familia. 
”Dolittle” - este povestea veterinarului John Dolittle, care după moartea soției sale se izolează în spatele porților conacului său. Unica companie fiindu-i menajeria de animale exotice. Însă, când tânăra regină Victoria se îmbolnăvește grav, doctorul este nevoit să pornească într-o călătorie plină de aventuri, pentru a căuta leacul ce o va vindeca pe regină. 
Este un film interesant, captivant și relaxant, ideal pentru o seară în familie. 
”Hair Love” - Este cred că prima dată când recomand un scurtmetraj animat. Desenul a obținut în acest an premiul Oscar, pentru cel mai bun film scurt de animație. Pelicula relatează povestea unui tată, care încearcă pentru prima dată să-i împletească părul fetiței sale. Este un desen animat amuzant și în același timp destul de emoționant. 
”We Bought a Zoo” - este un film mai vechi, din 2011. Pelicula prezintă istoria unui fost jurnalist, care a lucrat la cotidianul britanic ”The Guardian”. Bărbatul, care a rămas văduv, a decis să-și ia copiii și să se mute la țară, pentru a avea grijă de animale sălbatice. Jurnalistul a dat toți banii pentru a cumpăra grădina zoologică ruinată, în care trăiesc circa 200 de animale. Astfel, el decide să renoveze și să redeschidă parcul zoo. Un film emoționant, educativ și foarte plăcut. Recomand cu încredere. 
”The Call of the Wild” - un alt film minunat, care a apărut recent, îl are în rol principal pe renumitul Harrison Ford. Pelicula a fost adaptată după romanul lui Jack London, ”Chemarea Străbunilor” și prezintă povestea lui Buck, un câine, a cărui viață domestică este dată peste cap atunci când patrupedul se îndepărtează de casa sa și ajunge în sălbăticia din Alaska. 
Filmul este plin de aventură și umor. Cu siguranță va fi pe placul copiilor și părinților. 
”Troop Zero” - este istoria unei fete rebele, care visează să ajungă în spațiu. Când află, că NASA organizează un concurs de talente, fata decide să-și adune echipa de cercetași pentru a câștiga competiția. Însă lupta nu va fi deloc ușoară. Iar micuța va afla treptat, că în viață nu se obține totul cu ușurință, iar oamenii pot fi destul de răutăcioși. Sloganul peliculei este - ”Show the Universe Who You Truly Are”. Filmul are atât momente sensibile, cât și umoristice. Așa că, cu siguranță veți râde și veți plânge la vizionarea acestui film. 
Cam astea sunt recomandările mele. Sper să găsiți de aici ceva pe plac. Vizionare plăcută. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cafeaua din Portugalia

Pește, fructe de mare și alte vietăți comestibile din Portugalia

Deserturi portugheze