Top 10 produse de machiaj în 2018

Am decis să fac un top din 10 produse de machiaj care au devenit preferatele mele în anul 2018. Din start vreau să menționez, că este vorba de produse care sunt practic pentru orice buzunar și s-au potrivit perfect tenului meu. 
1. Primul în listă este fondul de ten ”Revlon Colorstay” (pentru ten gras și combinat, numărul 240)Acesta are o acoperire destul de bună, o textură mată și este rezistent. După câteva ore, pe față nu apare un luciu, specific tenului gras. Totodată, ”Revlon Colorstay” are și factor de protecție solară, SPF 15. 
2”High Coverage Concealer Liquid Camouflage”, de la Catrice, este anticearcănul preferat în 2018.  Acesta are o formulă fluidă. Se aplică ușor, oferă o acoperire mare și de lungă durată. La preț este destul de accesibil.  
3. Rimelul ”Lash Sensational” de la Maybelline - este pur și simplu extraordinar. Oferă un volum incredibil genelor. Este rezistent pe parcursul întregii zile. Nu lasă urme, după mai multe ore de la aplicare. 
4. Un alt produs pe care l-am apreciat anul trecut a fost pudra ”Silk Edition” de la Bourjois Paris. În primul rând m-a bucurat faptul că, pudra are o oglindă, care se mai și rotește, dar și un burete delicat ce facilitează aplicarea. Produsul este fin și matifiază bine tenul. 
5. ”Ultra Sculpt & Contur Kit” de la Makeup Revolution. Este o paletă pentru conturarea feței. Are bronzer, blush (fard de obraz) și iluminator. Paleta are o pigmentare intensă și nu este nevoie de mult produs pentru ați crea un ten fermecător, cu aspect profesional. 
 
 
6. ”Eye Brow Filler” de la Artdeco. Acest produs umple perfect spațiile goale din sprâncene, datorită conținutului ridicat de fibre. Le face mai dense și le fixează atrăgător. Plus la aceasta, mascara conține numeroase ingrediente benefice pentru sprâncene, cum ar fi extractele de ginseng și uleiul hrănitor de argan. Produsul oferă un efect natural sprâncenelor, se aplică ușor și este foarte rezistent. 
7. Fardul de obraz testat și adorat în 2018 a fost ”Powder Blush Soft &Silky”, de la Golden Rose. Am ales o nuanță de roz pal. Odată aplicat pe obraji, acest blush conferă tenului un look natural. Se aplică ușor datorită texturii delicate. 
8. Creionul de buze ”Soft Contouring Lipliner” de la Essence. Acesta are o textură fină, pentru o aplicare precisă și ușoară. Este foarte pigmentat și în același timp rezistent. Creionul îl puteți găsi în magazine în câteva nuanțe. 
9. Nu putea lipsi din acest top nici gloss-ul ”Shine Shine Shine Lipgloss” de la Essence. Acesta este perfect pe timp de zi. Oferă o bună hidratare și un luciu fresh. Produsul se aplică ușor. Și chiar dacă gloss-ul este destul de lichid, ambalajul este calitativ, astfel că, produsul nu se revarsă din recipient. 
10. Și ultimul din această listă, dar nu cel din urmă este fardul de pleoape ”High Impact Eye Colour” de la H&M. Acesta este mătăsos și ușor de îmbinat pe piele. Are o finisare intensă și catifelată. Se aplică destul de ușor și îl găsiți într-o gamă variată de nuanțe. 
Cam astea au fost produsele de machiaj care mi-au plăcut în 2018 și pe care le recomand cu încredere. Totodată, țineți cont de faptul că, această listă este una subiectivă, bazată doar pe ceea ce personal am testat și mi-a plăcut. 

P.S. Alegeți atent produsele de machiaj. Nu uitați de termenul de valabilitate. Iar în cazul în care sunteți alergice, testați orice produs înainte de aplicare. 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cafeaua din Portugalia

Pește, fructe de mare și alte vietăți comestibile din Portugalia

Deserturi portugheze