Duminica Moldovei

Un cuplu de moldoveni, ce deține un restaurant în orașul Portimao (Portugalia) a venit cu o idee minunată, de a organiza odată pe lună, în zi de duminică, o întâlnire între moldoveni. Astfel, toți doritorii au fost invitați la ”Duminica Moldovei”, pentru a gusta din bucate tradiționale, a dansa și a cânta. Nu am putut rata acest prim eveniment. Și împreună cu familia și finii noștri am mers la restaurant pentru a cunoaște cât mai multă lume și desigur pentru a savura din bucatele tradiționale. 
 
 
Fiind organizat pentru prima dată, evenimentul a adunat mai mulți moldoveni, care s-au destins cu plăcere. Cu o priveliște superbă spre ocean, cu lume bună în jur, cu bucate gustoase și muzică ce îți alină sufletul, am petrecut cu plăcere ziua de duminică. 
 
Să știți că, acesta a fost doar începutul. Astfel, următoarele evenimente sunt deja planificate pentru zilele de 24 februarie, 31 martie și 28 aprilie - ”Duminica Moldovei” la Restaurantul ”Mursa” din Portimao (Praia da Rocha). Vedeți să nu le ratați. 
Apropo, mai multe detalii despre acest cuplu de moldoveni și restaurantul pe care îl administrează, voi scrie într-o postare aparte. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cafeaua din Portugalia

Pește, fructe de mare și alte vietăți comestibile din Portugalia

Deserturi portugheze