Produse de îngrijire marca Sephora

De mulți ani aleg destul de riguros produsele pentru îngrijire, atât pentru față, cât și pentru corp. Am încercat diferite mărci și am deja câțiva favoriți. Dar, ținând cont că mereu apare ceva nou pe piață, nu pot să nu încerc un anumit produs. De această dată, am decis să testez produsele mărcii Sephora. În această postare mă voi referi doar la câteva produse de îngrijire ale acestui brand. 
”Total Purify&Cleanse Geal” - este un gel de curățare cu acțiune purificatoare, care lasă pielea incredibil de împrospătată și curată. Cel puțin aceasta scrie pe prospect. Iar printre avantaje sunt enumerate: eliminearea machiajului, a impurităților și a excesului de sebum, îmbunătățirea texturii pielii și închiderea porilor. Din păcate, mie acest gel de curățare nu mi-a plăcut. Pentru mine el s-a dovedit a fi prea uscat. Imediat după spălare, tenul trebuia să fie bine hidratat. În caz contrar, aveam impresia că îmi crapă pielea. Neplăcută senzație. De aceea, acest produs la sigur nu voi mai cumpăra. 
”Waterproof eye makeup remover” - acest demachiant m-a surprins. Produsul elimină destul de bine și rapid orice urmă de machiaj al ochilor, chiar și waterproof. Este într-o formulă bifazică, ce nu irită ochii. Demachiantul conține extract de albăstrele și provitamina B5 pentru protecția genelor. Produsul poate fi găsit în variantă mare, medie (clasică) și mini. 
”Express nail polish remover” - acest produs îl cumpăr deja a 3-a oară. Este atât de bun și atât de comod de utilizat. Este o adevărată magie. Durează câteva secunde. Nu este nevoide de discuri de bumbac. Dizolvantul elimină rapid toate tipurile de lac de unghii. Doar cufunzi unghiile în acest produs și atât, nu rămâne nici o urmă. Se descurcă perfect și cu ojele rezistente. Recomand cu încredere. 
Printre favoritele mele totuși sunt măștile mărcii Sephora. Indiferent dacă este vorba de măști pe bază de argilă, sau cele din material textil. 
Măștile cu argilă pentru față, Sephora Collection conțin doza potrivită de argilă, sursă naturală de minerale esențiale. Unele din ele sunt cremoase, altele exfoliante. Fiecare mască are proprietățile sale. Masca cu argilă - White - conține extract de mușetel ce calmează pielea. 
Masca cu argilă - Grey - conține extract de geranium ce echilibrează și matifiază pielea.
Masca cu argilă - Yellow - conține extract de ginseng pentru tonifierea și revitalizarea pielii. 
Masca cu argilă - Pink - conține extract de litchi pentru a amplifica luminozitatea tenului. 
Masca cu argilă - Red - conține extract de guarana ce atenuează semnele de oboseală.
Masca cu argilă - Purple - conține extract de floare de colț ce hidratează și netezește pielea.
Masca cu argilă - Green - conține extract de ceai verde, îmbogățit cu particule exfoliante pentru a purifica, a îndepărta celulele moarte și a minimiza aspectul porilor dilatați. 
Masca cu argilă - Blue - cu extract de alge, îmbogățit cu particule exfoliante pentru un efect detoxifiant și pentru oxigenarea pielii. 
Plusul acestor măști este că, sunt într-un ambalaj destul de practic, comod și reutilizabil. Nu pot să spun că aceste produse fac minuni și peste noapte o să vă treziți cu pielea fină ca la bebeluș, sau fără riduri ș.a.m.d. Dar la sigur vă vor ajuta să scăpați de roșeață, iritație a tenului. Vor curăți bine pielea și o vor lăsa catifelată. 
O altă mască ce mi-a plăcut și mi-a părut destul de haioasă a fost ”The Bubble Mask”. Aceasta este din material textil, îmbibată cu o formulă spumantă ”bubble effect”, ce conține spirulină naturală, pentru o detoxifiere rapidă a pielii. Producătorii menționează că, această formulă spumantă acționează în 15 minute pentru a detoxifia, oxigena și a lupta împotriva poluării, pentru o piele purificată și uniformizată. Se recomandă aplicarea măștii de două ori pe săptămână. După folosirea acestui produs, tenul meu a devenit mai catifelat și mai luminos. 
 
O altă serie de măști noi și destul de populare la Sephora sunt cele cu fibră de origine vegetală, cu efect de ”a doua piele”, ce aderă perfect pe contururile feței. Măștile conțin ingrediente necesare și active, pentru rezultate vizibile și rapide. 
Masca cu rodie - are efect anti-oboseală, ce oferă pielii prospețime și tonifiere.
Masca cu ananas - îmbunătățește aspectul porilor, pentru o textură uniformă și netedă. 
Masca cu ceai verde - matifiantă, pentru o piele curată, cu aspect mat.
Masca cu aloe vera - oferă hidratare și catifelare.
Masca cu alge - are efect detoxifiant, pentru un ten mai luminos.
Masca cu strugure - oferă protecție anti-poluare, pentru o piele împrospătată.
Masca cu litchi - efect de ultra-hidratare, pentru un ten catifelat.
Masca cu cocos - oferă hrănire, pentru o piele cu aspect odihnit.
Aceste măști le puteți utiliza în cazul în care aveți planificat un eveniment important, dar nu reușiți să ajungeți la cosmetician pentru anumite proceduri. Sau le puteți lua cu voi în călătorie. Produsele ocupă puțin loc și pot fi folosite fără mare efort. Nu vor face mare magie cu tenul d-voastră, dar îl vor hidrata, ceea ce deja nu este rău. 
Prețurile la toate produsele descrise mai sus, nu sunt foarte mari. Iar în cazul în care prindeți și perioada reducerilor (așa cum am reușit să fac eu), în general este perfect. Cam astea au fost senzațiile mele. Sper că a fost un articol util. Fiți frumoase, sănătoase și îngrijite. 

P.S. Nu uitați, orice produs cosmetic trebuie să fie testat, pentru a evita reacțiile alergice. Chiar dacă nu sunteți o persoană alergică, nu ar strica să fiți precaută. Lăsați produsul să acționeze pe o porțiune mică de corp, preț de vreo 15 minute, ulterior, dacă pielea nu s-a umflat, nu a apărut roșeața, disconfortul și o senzație dureroasă, atunci puteți folosi fără probleme produsul. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cafeaua din Portugalia

Pește, fructe de mare și alte vietăți comestibile din Portugalia

Deserturi portugheze