Concerte la Lisabona

Anual în capitala Portugaliei sunt organizate sute de evenimente culturale. Unele sunt desfășurate pentru un grup mai restrâns de persoane, altele pentru un public mai larg. În acest an, la Altice Arena din Lisabona vor avea loc mai multe concerte. O să vă prezint o listă a unor interpreți și formații, care vor cânta anume pe scena Altice Arena în 2019.
”Ennio Morricone” - Concertul face parte din turneul mondial de adio al maestrului. Acesta va avea loc la 6 mai, ora 21.00, durata 90 de minute. 
Spectacolul va fi condus personal de dirijor și compozitor. În scenă vor urca peste 200 de persoane (instrumentiști și coriști). După celebrarea jubileului de 90 de ani, maestrul spune, că se simte privilegiat și încântat să sărbătorească într-o formă fizică atât de bună.
Prețul biletelor: de la 45 la 240 de euro. 
”Backstreet Boys” - Formația a anunțat cel mai mare turneu, care a început în luna martie. Iar concertul din Lisabona va avea loc la 11 mai, ora 20.00, durata 90 de minute. 
Băieții vor prezenta și noul lor album ”DNA”. Prețul biletelor: de la 35 la 700 de euro. Vestea tristă este că, biletele deja au fost epuizate. 
”Bad Religion” - Pentru prima oară la Lisabona, după 20 de ani de la singurul concert din Portugalia. Californienii vin la Altice Arena la 15 mai, ora 19.00, durata spectacolului 90 de minute. Formația aduce un nou album în bagajul său. În cazul în care sunteți fan Punk Rock, nu ratați evenimentul. Prețul biletelor: 35 de euro. 
”Roberto Carlos” - Un interpret brazilian renumit, revine în Portugalia cu două concerte la Altice Arena, pe 17 și 18 mai, ora 21.00, durata 90 de minute. Roberto Carlos este cel mai de succes interpret brazilian. Acesta are 6 decenii de carieră și milioane de albume vândute. 
Prețul biletelor: de la 40 la 115 euro. 
”Scorpions” - Formația va ajunge în Portugalia la 26 iunie, unde va oferi un spectacol ce va face parte din Crazy World Tour 2019. Una din cele mai de succes trupe, va interpreta cele mai renumite piese și promite un show live incredibil. 
Concertul va începe la 21.00, cu o durată de 90 de minute. Prețul biletelor: de la 32 la 54 de euro
”Julio Iglesias” - Celebrul interpret va susține un concert la Altice Arena, la 29 iunie ora 21.30, durata 75 de minute. Cu peste 300 de milioane de albume vândute în 4 limbi, este fără îndoială, unul dintre cei mai mari artiști din istoria muzicii latine. 
Prețul biletelor: de la 40 la 125 de euro. 
”Rod Stewart” - legendarul interpret va ajunge la Lisabona la 1 iulie curent, ora 20.30. Acesta revine pe scenă, în cadrul unui turneu european, pentru a promova noul său album ”Blood Red Roses”. 
Prețul biletelor: de la 50 la 235 de euro. 
”Michael Bolton” - un alt veteran al muzicii, la fel a ales Lisabona pentru a organiza aici un concert. Spectacolul va avea loc la 25 iulie, ora 21.30. În cadrul acestuia, interpretul va prezenta noul său album ” A Symphony of Hits”. 
Prețul biletelor: de la 40 la 125 de euro. Durata concertului - 90 de minute. 
”Michael Buble” - concertul tânărului interpret va avea loc la 1 octombrie, ora 21.00. Biletele pentru concertul din 30 septembrie s-au vândut ca pâinea caldă. De aceea, organizatorii au decis să mai introducă în listă, încă o zi de concert. 
Preț bilet: 530 de euro
”Andre Rieu” - după concertele oferite în luna martie, artistul va reveni la Lisabona deja în luna noiembrie. Acesta va avea 4 zile de concerte: 20, 21, 22 și 28 noiembrie, ora 20.30. Prețul biletelor: de la 40 la 120 de euro. Durata - 180 de minute. 
”Bryan Adams” - Spectacolul va avea loc la 6 decembrie, ora 21.00, durata 120 de minute. Muzicianul canadian și-a început turneul mondial ”Shine a Light”. Și este decis să-și promoveze noul album cu același nume. Până acum acesta a vândut peste 65 milioane de albume în întreaga lume. 
Prețul biletelor: de la 40 la 70 de euro. 
”The World of Hans Zimmer” - 8 decembrie, ora 21.00, durata 90 de minute. Hans Zimmer, câștigător al unui Oscar, a unui Grammy și a unui Glob de aur, este fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți compozitori de film de astăzi. El a compus muzică la peste 150 de pelicule, printre care ”The Lion King”, ”Gladiator”, ”Inception”, ”The Da Vinci Code” și multe altele. 
Deși compozitorul nu este prezent la spectacolele sale, el este directorul și curatorul muzical al turneului. Pentru prima dată, publicul va putea să se bucure de proiecții vizuale ale secvențelor de film care însoțesc muzica. Prețul biletelor: de la 30 la 225 de euro.
Evident că lista interpreților și formațiilor ce vor veni cu concerte în Portugalia este mult mai mare. Eu am descris doar o mică parte. Nu ratați ocazia de a merge la un spectacol ;)


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cafeaua din Portugalia

Pește, fructe de mare și alte vietăți comestibile din Portugalia

Deserturi portugheze