Rujurile preferate

Ador rujurile. 💓👄
De fiecare dată când intru într-un magazin cu produse de machiaj, am tendința să cumpăr neapărat un ruj. Chiar dacă se spune, că o femeie care se machiază înghite câteva kilograme de ruj în timpul vieții, iar toate componentele toxice ajung în organism, acest lucru nu mă oprește să folosesc rujurile.
Astăzi vreau să vă propun câteva rujuri pe care le prefer. Printre favoritele mele, sunt rujurile ”Velvet Matte Lipstick”, de la Golden Rose. Acestea au un finisaj mat, catifelat și rezistent. În același timp hidratează buzele și nu le usucă deloc. Se aplică ușor, nu costă o avere și sunt în diferite nuanțe. 
Următoarele în această listă sunt rujurile de la Avon. Eu am testat cele de la ”True Color Perfectly Matte” și ”True Color Supreme Nourishing”.  Inițial eram sceptică în privința acestor rujuri, ulterior însă le-am adorat. Se aplică ușor și oferă o culoare intensă, cu putere mare de acoperire. Nu usucă buzele și au o formulă mătăsoasă. Sunt hidratante și sunt într-o gamă largă de culori. Au un ambalaj destul de rezistent și luxos, chiar dacă rujurile nu sunt scumpe deloc. 
 
Nu puteau lipsi din această listă nici rujurile ”Cream Lip Stain” de la Sephora. Rujurile sunt lichide, rezistente, pigmentate și cu o textură plăcută. Le găsiți în diferite nuanțe. De la culori pastelate, până la nuanțe stridente. 
Următoarele rujuri sunt foarte plăcute și au un miros incredibil. Preferatele mele sunt: ”Ultra Matte Liquid Lipstick Les Chocolats” și ”Color Riche Shine”, de la L'Oreal Paris. În primul caz este vorba de un produs lichid, cu o textură ultra mată. Are o rezistență de până la 16 ore și o aromă irezistibilă de ciocolată. În cel de-al doilea caz, este vorba de un ruj hidratant cu strălucire intensă și aplicare irezistibilă. Produsul conține uleiuri, pigmenți bogați și note fructate. 
Încheie acest top al rujurilor preferate, două gloss-uri: ”Volumizing Lip Booster”, de la Catrice Cosmetics și ”Shine Shine Shine Wet Look Lipgloss”, de la Essence. Acestea au o textură delicată. Oferă volum, un luciu extrem și un efect de buze umede. Rujurile nu costă mult și sunt perfecte în special în perioada caldă a anului. 
Fetelor, voi ce rujuri preferați? 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cafeaua din Portugalia

Pește, fructe de mare și alte vietăți comestibile din Portugalia

Deserturi portugheze