”Krazy World”

În anul 2020 am fost mai mult închiși prin case. Iar scurtele călătorii pe care am reușit să le facem, au fost prin împrejurimi. Ținând cont, că și acum Portugalia este în plin lockdown și se pare că, în curând nu prea mai călătorim, am decis să public un articol, cu aventurile noastre din toamna trecută. Vă invit la o călătorie virtuală în parcul Krazy World, din orașul Algoz, Portugalia. 
La drum am pornit din orașul Portimao. De dimineață am mers la gară, pentru a lua trenul spre orașul Algoz. 
Pentru că am ajuns dimineața devreme la destinație și mai aveam vreo două ore până la deschiderea parcului, am decis să mergem cu familia și să luăm micul dejun. 
Am mers ceva pe jos, până a găsi o cafenea deschisă la o oră matinală. 
Am ajuns exact unde trebuia, la o patiserie unde se pare, că merg toți localnicii. Aici era destul de multă lume, mirosea frumos a cafea și a copturi. 
Ne-am încărcat bateriile și am pornit din nou la drum. 
Ținând cont, că parcul Krazy World se află cam la periferia orașului, am avut nevoie de un taxi să ajungem acolo. Am așteptat minute bune, până să găsim o mașină mare, care să ne ducă la destinație. 
Câteva minute și am poposit la Krazy World. 
Ne-am cumpărat bilete la jumătate de preț, pentru că a fost o promoție pentru rezidenți. Ne-am rezervat locul unde ne vom relaxa, am cumpărat mâncare specială, pentru a putea alimenta animalele din parc și am pornit îndată la explorarea teritoriului. 
Am reușit să vedem reptile, păsări sălbatice, animale exotice și domestice. 
Am interacționat cu animalele. A fost extrem de interesant și vesel. Am alimentat căprițe, broaște țestoase și papagali. 
În cadrul parcului, există și un spațiu dedicat dinazourilor. 
Aici puteți afla, ce fel de reptile uriașe existau cândva, cum arătau, cu ce se alimentau etc. Expoziția este interactivă și la sigur va fi pe placul nu doar a copiilor, ci și adulților. 
Obosiți de-a binelea, după ore bune de explorat parcul, am mers să luăm prânzul. Aici puteți veni cu mâncarea proprie, sau aveți la dispoziție un local, unde cumpărați ceva de-ale gurii. 
Evidet, după plimbare și mâncare, a venit timpul de relaxare la bazin. 
Pe teritoriul parcului există și multe alte activități: paint ball, plimbare cu ponei, kart cu pedale, mini golf, etc. Dar din cauza situației cu Covid-19, acestea au fost pe moment anulate. 
Chiar și așa, ne-am simțit minunat, iar timpul a zburat extrem de rapid. 
Cu siguranță vom mai reveni aici. Un loc superb pentru distracție și odihnă. 
Mai multe detalii despre Krazy World găsiți aici: https://krazyworld.com/en/divertimentos
Noi așteptăm revenirea situației la normal și pornim din nou la drum. 

Voi ce locuri frumoase și interesante ați descoperit în Portugalia? Unde ați recomanda să ajungem? Ce spații de distrațcie cunoașteți?
Puteți lăsa aici comentarii sau mă găsiți pe Facebook: https://www.facebook.com/marinapin.blog

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cafeaua din Portugalia

Pește, fructe de mare și alte vietăți comestibile din Portugalia

Deserturi portugheze