Filme de văzut

De această dată am ales diferite genuri de filme, pentru ca fiecare să-și poată alege ceva pe gustul său. Unele pelicule sunt recente, altele sunt mai vechi, dar la sigur veți alege ceva pe plac, sunt convinsă.
Primul în listă este desenul animat ”Ferdinand” - un film atât de vesel și de pozitiv. Întotdeauna am fost o fană a desenelor animate. Ele te relaxează, îți ridică dispoziția și te fac să te simți un copil fără griji și probleme. Am râs cu poftă la acest film. Ferdinand este pur și simplu adorabil, sentimental și pacifist, chiar dacă este un taur uriaș și are coarne mari :) 


Următorul film recomandat este ”Manhattan Night”. Este istoria unui jurnalist, care scrie despre scandaluri, crime și tragedii. Într-o zi însă, ajunge într-o situație dificilă și periculoasă nu doar pentru el, dar și pentru familia sa. Un film ce te ține în suspans. Un film care arată,că profesia de jurnalist este una periculoasă. Un thriller pentru toți amatorii acestui gen de filme. 


”The Accountant” - încă un thriller cu multă acțiune. Christian Wolff, este un matematician care se descurcă minunat cu cifrele. Doar că, anume finanțele îl aduc într-o situație din care va încerca să scape. 

În cazul în care nu sunteți adeptul filmelor de acțiune și criminal, atunci vă recomand o comedie franceză - ”Dr. Knock” - despre un impostor, ce devine medic și oferă consulații gratuite localnicilor unui orășel. Nici în cazul dat nu se trece fără șmecherii. Filmul are multe momente amuzante și se privește destul de lejer. 


”Miracles from Heaven” - un film bun, greu de privit pe alocuri și foarte sensibil. Pelicula descrie istoria unei fetițe care suferă de o boală rară. Doar că, aceasta nu este unica durere prin care urmează să treacă micuța. Nu veți reuși să priviți acest film fără lacrimi, vă asigur. 


Voi ce bun ați mai privit în ultimul timp? 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cafeaua din Portugalia

Pește, fructe de mare și alte vietăți comestibile din Portugalia

Deserturi portugheze