Weekend activ

Weekend-ul trecut a fost atât de activ și plin de evenimente, încât nu am mai avut forță să fac vreo postare pe blog. Abia acum am găsit un pic de timp pentru a înșira câteva propoziții. 
Săptămâna trecută a fost dedicată în totalitate sportului. În cazul în care nu știți, Portimao a fost ales orașul european al sportului în anul 2019. Respectiv, zilnic aici au loc mai multe evenimente sportive. Spre exemplu, weekend-ul trecut am urmărit cu mare interes Campionatul European la Frisbee. 
Cu această ocazie, în orașul Portimao au ajuns mai multe echipe din Danemarca, Letonia, Rusia, Irlanda, Germania, Spania, Suedia, Olanda, Marea Britanie etc. 
Frisbee este un sport de echipă care se joacă cu un disc zburător. Două echipe se întrec pe teren. Fiecare echipă apără unul dintre cele două terenuri de țintă și marchează un punct dacă unul dintre jucătorii săi prinde discul în terenul de țintă advers. 
 
Acest sport a debutat încă în anul 1968 în SUA, iar în prezent este jucat în peste 80 de țări din lume. 
După ce am privit Campionatul la Frisbee, nu am putut rata un alt eveniment interesant și plin de adrenalină, ”Aquabike World Championship”
Sunetul motoarelor, valurile și vântul puternic, viteza cu care ”zburau” sportivii, transmiteau adrenalină și celor ce priveau de la mal evenimentul. 
La acest campionat au participat sportivi din diferite țări și nu doar adulți, dar și copii, care m-au uimit cu calitățile lor de a conduce aceste aquabike-uri. 
Totodată, pentru micii spectacori, la fel dornici de a practica sportul, organizatorii au pregătit câteva spații pentru distracție. Astfel, cei mici au avut ocazia să încerce să conducă un aquabike gonflabil. 
 
Iar pentru cei care au dorit să savureze un suc fresh, a fost pregătită o bicicletă, care fiind pedalată devenea un mixer și prepara băutura răcoritoare. 
 
Așa a fost weekend-ul trecut. Dar să știți, că la fel de activ se anunță a fi și acest sfârșit de săptămână. Cu mai multe detalii revin în următoarea postare. Un weekend frumos vă doresc. 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pește, fructe de mare și alte vietăți comestibile din Portugalia

Cafeaua din Portugalia

Deserturi portugheze