Produsele preferate de la Sephora

În ultimul timp am folosit mai multe produse cosmetice de la marca Sephora. Astăzi, vreau să vă prezint o listă a celor de care am rămas mulțumită și pe care le recomand cu încredere. În primul rând mi-a plăcut foarte mult anticearcănul High Coverage Concealer Natural Finish. Acesta are o bună acoperire, chiar dacă are o textură fluidă și foarte lejeră. Corectează cearcănele și alte mici imperfecțiuni, fără a avea un aspect mat. Oferă luminozitate și rezistență îndelungată. Iar rezultatul este foarte natural. Nu usucă pielea, dar se descurcă de minune cu problemele tenului în acest sens. 
La fel de bună mi-a părut pudra 8 hr Mattifying Pressed Powder. Aceasta matifiază bine pielea și fixează perfect machiajul. Este destul de fină și ușor vizibilă pe față. Se potrivește oricărui tip de ten. 
Un alt produs de la Sephora, pe care la sigur voi mai cumpăra este rujul Cream Lip Stain. Acesta poate fi găsit în peste 20 de nuanțe. Rujul este lichid, cu o rezistență îndelungată, destul de pigmentat. În momentul aplicării acesta este cremos, iar după câteva secunde devine mat-catifelat. Culoarea rămâne pe buze timp de câteva ore. Rujul se aplică ușor și arată perfect pe buze. Important este să vă alegeți nuanța potrivită. 
Nu pot să nu menționez și paleta lor de farduri de pleoape Sephora Vintage Effect Filter. Nuanțele sunt destul de pigmentate și ușor de utilizat. Odată aplicate, fardurile sunt rezistente. Paleta este dotată și cu o oglindă, ceea ce este foarte comod. În mare parte, culorile sunt ceva mai închise și s-ar potrivi mai degrabă unui machiaj de seară. 
 
Și ultimele din această listă sunt măștile. Indiferent dacă este vorba de măști pe bază de argilă, sau cele din material textil. Măștile cu argilă pentru față, Sephora Collection conțin doza potrivită de argilă, sursă naturală de minerale esențiale. Unele din ele sunt cremoase, altele exfoliante.
O altă serie de măști destul de populare la Sephora sunt cele cu fibră de origine vegetală, cu efect de ”a doua piele”, ce aderă perfect pe contururile feței. Măștile conțin ingrediente necesare și active, pentru rezultate vizibile și rapide. Aceste măști le puteți utiliza în cazul în care aveți planificat un eveniment important, dar nu reușiți să ajungeți la cosmetician pentru anumite proceduri. Sau le puteți lua cu voi în călătorie. 
Cam asta a fost părerea și recomandarea mea. Alegerea vă aparține. 
Și nu uitați că, înainte de toate, orice produs cosmetic trebuie să fie testat, pentru a evita reacțiile alergice. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cafeaua din Portugalia

Pește, fructe de mare și alte vietăți comestibile din Portugalia

Deserturi portugheze