Parfum, cremă, pudră și alte câteva produse testate în iunie

Am cam rămas în urmă cu articolele despre produsele cosmetice, pe care le-am testat lunile trecute. Așa că, încerc să recuperez rapid. 

În luna iunie, am testat câteva produse pentru machiaj, dar și produse cosmetice pentru îngrijire. Pot să spun din start, că în mare parte am rămas mulțumită de achiziții. Dar toate impresiile vă descriu pe rând. Ținând cont că e vară, e cald și în Portugalia soarele parcă arde cu o mai mare putere, încerc să nu ies din casă fără un produs de protecție solară. De câțiva ani, am deja unele creme și loțiuni preferate.

Marca Nivea oferă o varietate largă de produse pentru protecție solară: loțiuni, creme, spray-uri, uleiuri etc. Eu folosesc produse cu cel mai mare factor de protecție solară (SPF 50). Acestea sunt destinate de regulă copiilor, dar eu le utilizez de fiecare dată, pentru a evita ulterior apariția petelor pigmentate, iritațiilor etc. Plus la toate, cremele hidratează bine pielea și sunt rezistente la apă. 
După plajă, prefer să aplic o loțiune ce conține aloe vera Nivea After Sun Moisture. Produsul are o formulă calmantă, ce se absoarbe rapid și hidratează intensiv pielea timp de 24 de ore. Foarte plăcută senzație după aplicare. 
Drept protecție solară pentru față, folosesc deseori și spray-ul Garnier Ambre Solaire Kids Sensitive Advanced, (SPF 50). Datorită toleranței optime, acesta poate fi folosit pe corp și față. Are efect hidratant și e rezistent la apă. Spray-ul este potrivit pentru pielea deschisă la culoare, sensibilă, intolerantă la soare. Formula este hipoalergenică. Ușor de aplicat, comod de purtat în geantă. 
Un alt produs testat, este și masca de păr cu keratină, de la Pantene. Formula avansată redă părului strălucire naturală și aspect sănătos. Masca hrănește părul, îl face moale, strălucitor, este ușor de pieptănat. Firele de păr devin mai ascultătoare, drepte și se aranjează fără dificultate. Produsul are un miros plăcut și o textură ușoară. Masca nu încarcă părul, nu îl face să arate neîngrijit. 
Tot din luna iunie am început să folosesc un produs nou pentru mine Gel-booster zilnic, de la Vichy
Cei de la Vichy menționează, că este pentru prima dată când compania a reușit performanța de a concentra Apa Termală Mineralizată în proporție de 89%, într-o formulă revoluționară de îngrijire a feței, alături de acidul hialuronic de origine naturală, pentru un efect de hidratare, fortifiere și reumplere. 
Produsul cu adevărat fortifiază pielea și o face rezistentă împotriva agresiunilor externe, cum ar fi poluarea, stresul sau oboseala. Gelul hidratează perfect tenul și îi oferă luminozitate și aspect sănătos. 
Booster-ul se aplică ușor, este plăcut la utilizare, nu este lipicios, se îmbibă rapid în piele. Poate fi folosit zilnic și aplicat atât dimineața, cât și seara. Este recomandat pentru toate tipurile de ten. Poate fi aplicat și pe zona de contur a ochilor. Gelul este hipoalergenic, fără parfum și fără alcool. Nu am avut senzații neplăcute după folosirea acestuia și nici iritații. 
În același timp, nu vă așteptați, că acest produs o să vă scape de ridurile adânci sau alte probleme mai grave ale tenului. În cazul dat, este recomandat să alegeți alte produse de îngrijire, sau, ideal, să apelați la consultația unui specialist în domeniu. 
Apropo, cei de la Vichy, împreună cu mai mulți medici dermatologi, au dezvoltat și elaborat un algoritm de evaluare a tenului. Programul îl găsiți pe site-ul celor de la Vichy. Este destul să vă demachiați și să vă faceți o fotografie. În câteva secunde, primiți o descriere detaliată asupra stării tenului. Iar la final, puteți găsi și recomandările propuse de cei de la Vichy, pentru problemele d-voastră. Mi-a părut interesantă această evaluare. 
Un alt produs testat, de care am rămas încântată este oja pentru unghii, de la Cien.  Acest lac de unghii a costat tare puțin, dar s-a dovedit a fi destul de rezistent, iar cel mai mult mi-a plăcut culoarea. Un roz pal, tare gingaș și romantic. 
Pentru machiaj am testat pentru prima dată pudra Mattifying Compact Powder, de la Essence. În cazul dat, nu am rămas tare încântată de produs. Pudra este prea vizibilă pe față, are un ambalaj din plastic nerezistent. Iar peste câteva utilizări, pudra compactă, devine fărâmicioasă și este imposibil să o porți cu tine în geantă. Așa că, nu recomand acest produs. 
Și ultima achiziție, pe care am început să o testez în luna iunie, a fost parfumul ”Green Tea”, de la Elizabeth Arden. 
Aroma acestui parfum oferă o adevărată răcoare. Aici se simt note clare de ceai verde, datorită căruia aromele capătă o putere incredibil de revigorantă. Chiar dacă nu este foarte rezistent, în același timp, nu are un miros încărcat, sau greu de suportat. Este ușor, plăcut și fresh. Cred, că e un parfum ideal pentru vară. 
Cam astea au fost produsele testate în luna iunie. Foarte curând, vin cu un articol despre noutățile cosmetice ale lunii trecute. Toate bune și pe curând. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cafeaua din Portugalia

Pește, fructe de mare și alte vietăți comestibile din Portugalia

Deserturi portugheze