Noutăți cosmetice în luna mai

În sfârșit am ajuns să scriu o nouă postare pe blog, despre produse cosmetice. În ultimele săptămâni am testat mai multe produse, unele noi pentru mine, altele nu, iar astăzi vă descriu pentru început, ce am reușit să folosesc încă în luna mai. 
De această dată, nu am în listă nici un produs de machiaj, în schimb sunt destule produse pentru îngrijire personală.  
Body Polish ”Organic Rose&Salt”, ”Organic Shop”. 
Nu mă mai satur de produsele de exfoliere de la Organic Shop. Cred, că le-am testat pe toate. Chiar dacă prefer scruburi pe bază de zahăr, de această dată am testat și unul pe bază de sare. Exfoliantul îndepărtează celulele moarte și pregătește pielea pentru hidratare și tonifiere. Aceasta, cu adevărat rămâne catifelată și cu un aspect mai ferm. Produsul are un miros plăcut, dar nu strident. Sarea din compoziția acestui scrub, este destul de fină, nu creează disconfort, nu irită pielea. Voi continua să  folosesc produsele de la Organic Shop. Deocamdată, sunt tare mulțumită de ele. 
Conditioner Classic, ”Head&Shoulders” - Este al doilea balsam de păr din această serie, pe care îl testez. Și pot să spun, că nu am deloc pretenții la acest produs. Noua formulă Derma Pure, este destul de blândă cu scalpul și PH-ul părului. Balsamul luptă cu mătreața și oferă o bună hidratare. După folosire, părul este ușor de descurcat și are un aspect sănătos. Producătorii recomandă folosirea balsamului împreună cu șamponul, pentru rezultate mult mai bune. Dar eu sunt mulțumită de efect și fără utilizarea șamponului. Este un produs potrivit și pentru cei care nu suportă mirosurile foarte parfumate ale produselor de îngrijire. 
Hand Cream SOS, ”Bioten”. În această perioadă, când trebuie să ne spălăm mai mult decât oricând pe mâini, să le dezinfectăm cu alcool, pielea are de suferit. De aceea, maximal posibil, încerc să hidratez mâinile, să tratez pielea uscată. Destul de mult, în luna mai am folosit această cremă de la Bioten. Produsul se îmbibă bine, are un miros plăcut, hidratează perfect pielea. Ambalajul este potrivit pentru a fi purtat chiar și într-o geantă mică. Crema conține ulei de argan și 5% uree. Proprietățile emoliente ale uleiului, fac ca acest produs cosmetic natural, să fie ideal pentru mâinile uscate, pentru pielea crăpată. Iar eficiența ureei este, că reține hidratarea în țesuturi, sporind eficacitatea produselor cosmetice. Plus la aceasta, permite altor substanțe chimice din produsele cosmetice, să pătrundă în profunzimea pielii. 
Următorul produs nu este ceva nou pentru mine. Da, da, da, din nou l-am cumpărat. Îmi place efectul. Este vorba de ”Sebium Pore Refiner”, de la Bioderma. 
Serul concentrat, este recomandat pentru tenul gras, mixt, cu imperfecțiuni. Complexul biologic al produsului, reglează calitatea sebumului, care previne înfundarea porilor și limitează formarea defectelor. Acidul agaric, un astringent puternic, reduce dimensiunea porilor și redefinește textura pielii. Antioxidanții păstrează strălucirea naturală a tenului. Astfel, acest concentrat corector îmbunătățește aspectul pielii. Textura devine mai fină, mai uniformă și mai curată, iar porii sunt reduși și mai puțini vizibili. Produsul este hipoalergic, non-comedogenic și fără parabeni. De cele mai multe ori, folosesc acest ser înainte de aplicarea machiajului, pentru o mai bună uniformizare a tenului.  
Șampon uscat, ”Batiste”. Da, știu că asemenea produse nu le poți folosi zilnic, dar atunci când ai nevoie urgent ca părul să arate bine, iar tu nu ai reușit să-l speli, aceasta este cea mai bună soluție. Produsul elimină grăsimea de pe rădăcini și oferă părului volumul necesar, fără a fi nevoie de apă. Cu o singură pulverizare, poți oferi volum, formă și aspect mai proaspăt părului. Acest șampon uscat, este recomandat părului deschis la culoare. Are un miros plăcut, este ușor de utilizat. Îmi place efectul. 
Ruj igienic, hidratant ”MyLABEL”. Ținând cont de faptul, că acum suntem nevoite practic peste tot să purtăm măști, cea mai bună soluție pentru buze, este rujul igienic. Eu folosesc un produs nepretențios, dar destul de bun. Rujul nu doar oferă o bună hidratare buzelor, previne uscarea acestora, dar și le protejează de razele solare. Acest ruj îl port cu mine peste tot, la serviciu, la plajă, acasă. Econom și potrivit pentru mine. Unicul lucru care îmi displace la el, este mirosul, care este specific și nu tocmai plăcut. Aș prefera să fie fără miros, sau să aibă vreo aromă de fructe. 
Acestea au fost câteva din produsele testate în luna mai. 
Nu uitați, că orice produs pe care începeți să-l utilizați pentru prima dată, trebuie testat, pentru că, poate provoca alergii, sau poate fi nepotrivit pentru d-voastră. Alegeți cu grijă și testați cu atenție. 
Foarte curând voi publica o nouă postare, deja despre favoritele cosmetice ale lunii iunie. Pe curând!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cafeaua din Portugalia

Pește, fructe de mare și alte vietăți comestibile din Portugalia

Deserturi portugheze