Concert pe plajă

Zilele trecute am participat la un eveniment mai puțin obișnuit și anume la un concert pe plajă.
Pentru prima dată am avut ocazia să urmăresc o orchestră, ce interpreta diverse melodii pe malul Oceanului. Și pot să vă zic, că a fost extraordinar. 
 
 
Stai frumos pe nisip, soarele te încălzește, briza te răcorește, spectatorii poartă pălării, iar unii sunt doar în costum de baie. În timp ce unii urmăresc cu interes spre scenă, dansează, cântă, alții dorm liniștiți pe plajă. Incredibilă și ciudată atmosferă. 
 
Acțiunea a avut loc în orașul Portimao, Portugalia, la una din cele mai populare și frumoase plaje de aici, ”Praia da Rocha”. Spectatorii au avut ocazia să asculte minunata Orchestră a Filarmonicii Portugheze, alături de interpreta cubaneză Eme Alfonso. 
Evenimentul a fost primul din totalul de 3 concerte, ce sunt planificate pentru această vară. Următoarele două vor avea loc în lunile iulie (22) și august (23), la ora 18.30. Evident, ”intrarea” este gratuită. 
În luna iulie, cei care vor veni la concertul în aer liber, vor avea ocazia să asculte interpretarea Orchestrei Clasice Sudice. Iar în luna august, organizatorii au planificat un concert de excepție ”Elvis Extravaganță”. Iar în scenă vor urca instrumentiștii Orchestrei de Jazz din Algarve. 

De fapt, a devenit deja o tradiție organizarea unui asemenea eveniment cultural la plajă. Iar obiectivul autorităților locale din Portimao este, de a oferi populației și turiștilor o experiență diferită, valorizând în același timp, una din cele mai importante cărți de vizită ale orașului Portimao. 
Dacă aveți ocazia, nu ratați un asemenea eveniment. Relaxare și stare de bine vă sunt garantate. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cafeaua din Portugalia

Pește, fructe de mare și alte vietăți comestibile din Portugalia

Deserturi portugheze