Distracție și un deget fracturat

Două zile de fericire pentru copii și de stres pentru părinți. Tradițional, în ajun de Halloween la Portimao Arena (Portimao, Portugalia) este organizat renumitul eveniment ”FUN DAY”.
Într-un spațiu destul de impunător, sunt adunate zeci de topogane și casteluri gonflabile, trambuline și multe alte instalații distractive și extrem de adorate de copii. 
Ca și în anii precedenți, evenimentul din 26 și 27 octombrie a adunat sute de părinți și copii dornici de distracție. Cei mici nu doar și-au descărcat energia pe topogane, dar și au fost pictați în tematica Halloween și și-au umplut burticile cu diverse gustări mai puțin sănătoase (de acest lucru am profitat și eu). 
 
După câteva ore de la deschidere, spațiul de 10 mii de metri pătrați era arhiplin. Rânduri interminabile, gălăgie și sute de copii mega fericiți. Fețele adulților în schimb arătau total diferit. După câteva ore de fugăreală, părinții erau deja obosiți, stresați, enervați și dornici să părăsească cât mai repede acest infern. 
Noi din păcate nu am avut norocul să plecăm de la acest eveniment doar cu dispoziție, balonașe și vată de zahăr. Băiatul nostru s-a ales și cu un deget fracturat. Așa că, seara am petrecut-o vesel, la Serviciul de Urgență. 
 
Peste 10 zile sperăm totuși să scăpăm de bandaj. Așa a fost weekend-ul nostru, dar la voi cum a trecut sfârșitul de săptămână? :) 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cafeaua din Portugalia

Pește, fructe de mare și alte vietăți comestibile din Portugalia

Deserturi portugheze