Portugalia - destinație de călătorie

În acest an, Portugalia a obținut titlul de cea mai bună destinație pentru călătorie. Iar orașul desemnat drept destinație turistică a anului a fost Lisabona.



Ceremonia de premiere World Travel Awards a avut loc zilele trecute. În total pentru acest prestigios titlul au luptat 17 țări, printre care: Africa de Sud, Spania, Brazilia, Grecia, India, Noua Zeelandă, Kenya și altele. World Travel Awards a fost fondată în 1993. Scopul fiind creșterea serviciilor din industria călătoriilor și stimularea performanței în acest domeniu. World Travel Awards mai sunt supranumite și ”oscarurile industriei travel”. 
Alegerea Portugaliei drept câștigătoare, s-a făcut prin votul publicului, dar și a profesioniștilor din industria turismului. 

În luna iunie, Portugalia deja a obținut un titlu de cea mai bună destinație turistică în Europa. Iar acum, acest lucru a fost confirmat și la nivel mondial. 

Funcționarii din domeniul turismului din Portugalia, s-au arătat încântați și mândri de premiu. 
Eu deocamdată am avut ocazia să văd doar o mică parte din regiunea de Sud a Portugaliei, dar pot să vă spun că, renumita zonă Algarve este pur și simplu minunată. 



În cazul în care aveți dorință și posibilitate, vă invit să vizitați neapărat Portugalia. 




Indiferent ce zonă a Portugaliei veți alege pentru călătorie, vă asigur că veți avea ce vedea aici. 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cafeaua din Portugalia

Pește, fructe de mare și alte vietăți comestibile din Portugalia

Deserturi portugheze