Filme pentru o seară relaxantă

Astăzi vreau să vă propun câteva din filmele pe care le-am vizionat și le recomand pentru o seară în care vreți să vă relaxați. Sunt pelicule ce se privesc ușor, vă fac să zâmbiți și să vă simțiți perfect. 
Și dacă tot suntem în perioada sărbătorilor, primul film pe care îl propun să-l vedeți cu toată familia este: ”The Christmas Chronicles” - O poveste incredibilă despre magie și Moș Crăciun. Doi copii care aveau în plan să-l filmeze pe cel care le lasă cadourile de Crăciun sub brad, ajung într-o aventură la care mulți micuți ar visa. Filmul este foarte haios, iar actorul Kurt Russel este minunat în rolul de Moș Crăciun. 
Un alt film ce vă va crea o bună dispoziție este ”Patrick”. Într-o bună zi, o tânără, a cărei viață nu este tocmai una perfectă, devine proprietara unui câine pe nume Patrick. Patrupedul i-a fost lăsat prin testament de către bunica sa decedată. Însă anume acest câine capricios și dornic de aventuri îi va schimba în totalitate viața. 
”Tout Le Monde Debout” - un film francez cu umor specific. Un om de afaceri și un fustangiu are un obicei de a seduce femei, folosind diferite șiretlicuri. Iar toate aventurile sunt doar pentru o perioadă scurtă de timp. Până în momentul când o cunoaște pe Florence. O să râdeți cu poftă la acest film. 
”I Feel Pretty” - este o altă peliculă care m-a făcut să zâmbesc. Este povestea unei tinere care nu se simte atrăgătoare și nici încrezută în sine. Într-o zi, aceasta cade de pe bicicletă și se lovește la cap. Acest incident o face să creadă că, peste noapte a devenit cea mai frumoasă și de succes femeie din lume. Doar că, în realitatea nimic nu s-a shimbat. Însă această percepție a ei îi schimbă toată viața. 
”Overboard” (2018) - Tânăra Kate încearcă să-și crească singură cei 3 copii, muncind în diverse locuri și în același timp făcând studii pentru a deveni asistentă medicală. Într-o zi aceasta îl întâlnește pe Leonardo și este indignată de comportamentul grosolan al acestuia. La puțin timp, Kate îl întâlnește din nou pe acesta, doar că în alte circumstanțe. Atunci ea decide să se răzbune pe el. Este un remake bun, care de această dată inversează rolurile.
Sper să vă alegeți ceva din această listă, pentru o seară relaxantă. Vizionare plăcută!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cafeaua din Portugalia

Pește, fructe de mare și alte vietăți comestibile din Portugalia

Deserturi portugheze