Filmul de duminică

Și din nou este mult așteptata duminică. Puteți să vă faceți comozi în fotoliu sau pat, să vă pregătiți ceva bunișor de mâncare și să alegeți ceva de vizionat din lista pe care vă propun astăzi. 
Am ales 5 filme, de diferite genuri și pe orice gust. Începem cu un thriller - ”Searching”. O tânără de 16 ani dispare într-o bună zi. Tatăl său, împreună cu poliția încearcă să o găsească utilizând laptop-ul fetei și analizând istoricul activității online. De aici începe partea captivantă a filmului. Pelicula vă va ține în suspans până la final. 
Următorul în listă este filmul ”Only The Brave”. Bazată pe fapte reale, pelicula redă istoria unei echipe de elită a pompierilor din Arizona, care a luptat cu un incendiu nimicitor în anul 2013. Este un film emoționant, plin de drasmatism, care redă eroismul și curajul pompierilor. 
Totuși dacă duminică nu aveți chef de thriller sau dramă, vă propun ceva mai lejer - ”Ocean's 8”. Este un film de acțiune, cu câteva momente amuzante. 8 domnițe, fiecare specialistă într-un anumit domeniu, planifică un jaf de zile mari. Acestea vor să fure un colier din diamante, în valoare de 150 milioane de dolari. Pentru ca totul să meargă ca pe roate, acestea trebuie să organizeze totul până la cel mai mic detaliu. 
Pentru amatorii de filme biografice, istorice, cu multe discursuri interesante și puternice, recomand spre vizionare filmul ”Darkest Hour”. În această peliculă, inegalabilul Gary Oldman interpretează rolul lui Winston Churchill. Fiind redată perioada celui de-al Doilea Război Mondial. Și anume, sunt prezentate momentele ce au loc pe parcursul a câteva săptămâni de la momentul intrării lui Churchill în funcția de prim-ministru și până la evacuarea de la Dunkirk. Filmul s-a bucurat de laude din partea criticilor. Iar actorul Gary Oldman, care a jucat perfect rolul prim-ministrului, s-a învrednicit de un premiu Oscar, la categoria ”Cel mai bun actor într-un rol principal”.  
Ultimul din această listă de recomandări este filmul documentar ”Whitney”. Pelicula descrie viața uneia din cele mai talentate și populare interprete, Whitney Houston. În film sunt prezentate date neștiute până acum despre copilăria artistei, carieră, despre familia sa, problemele cu fiica și conflictele cu soțul, despre consumul de droguri, dar și decesul interpretei.  
Vă doresc la toți vizionare plăcută și o duminică perfectă ;)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cafeaua din Portugalia

Pește, fructe de mare și alte vietăți comestibile din Portugalia

Deserturi portugheze