Filmul de duminică

Pentru astăzi am ales filme pentru orice gust. De această dată, în listă veți descoperi și drame, și detective, și fantasy. Sper să vă alegeți pentru vizionare un film din cele recomandate.
1. ”Wakefield” - O dramă, pe care nu multă lume o va înțelege. Este istoria vieții unui avocat, care în exterior pare fericit, alături de soție și copii. Doar că, în interior bărbatul simte cu totul altceva. Într-o zi el decide să nu mai revină acasă. Bărbatul reușește să se ascundă într-o mansardă, de unde urmărește zilnic ce face familia sa.
2. ”Hacksaw Ridge” - Un film biografic, care relatează povestea unui adventist, care în timpul războiului a refuzat să iasă cu arma pe câmpul de luptă, în schimb a fost de ajutor în calitate de medic. Chiar dacă în această peliculă se pune un mare accent pe convingerile religioase ale personajului principal, filmul se privește destul de ușor și este foarte captivant. 
3. ”Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”- În cazul în care nu ați reușit să vedeți acest film, îl recomand cu încredere. În peliculă este descrisă istoria unei mame a cărei fiică este ucisă, dar vinovatul nu este găsit nici după câteva luni de la cele întâmplate. Femeia decide să acționeze intr-un mod mai puțin obișnuit și instalează trei panouri, cu un mesaj controversat la adresa șefului de poliție al orașului. 
 
4. ”The Jungle Book” - Nu știu cum de nu am privit până acum acest film. Este o peliculă superbă. Chiar dacă știm cu toții povestea lui Mowgli, vă recomand să urmăriți filmul. Acesta are o grafică, efecte speciale extraordinare, multă aventură și acțiune. Chiar dacă nu sunteți demult copil, o să rămâneți impresionat de film. Cel puțin eu am doar cuvinte de laudă. 

5. ”The Greatest Showman” - Filmul este frumos și muzical. Chiar dacă nu sunteți adeptul unor asemenea pelicule, încercați totuși să-l vedeți. P.T. Barnum, tot el omul spectacol, creează un show devenit celebru în toată lumea. Este un film despre curaj, încredere și multă ambiție. 

Spor la vizionare ;)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cafeaua din Portugalia

Pește, fructe de mare și alte vietăți comestibile din Portugalia

Deserturi portugheze