Filmul de duminică

Pentru această duminică vin cu câteva recomandări de filme. Nu știu de ce, dar în ultimul timp am privit în mare parte detective, filme de acțiune sau drame. De aceea, în lista de astăzi, acestea vor avea prioritate. 
1. ”Marshall” - Acestui film îi dau un punctaj maxim. Mi-a plăcut foarte mult. Este istoria reală a unui avocat afro-american, care apără în instanță un șofer de culoare, învinuit de agresiune sexuală și tentativă de omor. Filmul te ține în suspans până la final și nu te lasă deloc să te plictisești.
2. ”The Commuter” - Rolul principal în acest film i-a revenit lui Liam Neeson, actorul meu preferat. Nu am putut rata nici această peliculă. Un thriller cu multă acțiune și mister. Michael este un agent de vânzări, care circulă zilnic cu trenul. Iar într-o zi călătoria lui devine destul de periculoasă. Și de aici începe toată acțiunea. 

3. ”Colonia” - Un film puternic, bazat pe fapte reale. Demult nu am privit așa filme bune și captivante. Este redată istoria adevărată a unui cuplu implicat în lovitura de stat din Chile, în anul 1973. Cei doi ajung în Colonia Dignidad, care pare a fi o misiune de caritate condusă de un preot. Realitatea însă este cu totul alta. 

4. ”Nerve” - Nu e tocmai o capodoperă și recunosc că e un film mai mult pentru adolescenți. În peliculă este redată destul de bine dependența, în special a tinerilor, de internet, de jocurile on-line etc. Filmul descrie viața unei tinere ce prinde gustul unui joc on-line adevăr și provocare (un fel de ”Balena Albastră”) Fată trebuie să îndeplinească pas cu pas toate cerințele ce îi sunt dictate de către cei ce administrează jocul. Iar de aici pornește o aventură periculoasă pentru Vee. 

5. ”Aftermath” - Arnold Schwarzenegger într-o dramă? Da, da, da, ați citit bine. El joacă rolul principal în acest film, bazat pe fapte reale. Este istoria bărbatului care își pierde toată familia într-un accident aviatic, cauzat de eroarea unui controlor de trafic aerian. Bărbatul nu poate să se împace cu gândul că i-a pierdut pe toți cei dragi, de aceea este gata de răzbunare. Pelicula pare un pic cam lentă, dar nu este plictisitoare. 

Cam astea sunt recomandările mele pentru această săptămână. Vizionare plăcută ;)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cafeaua din Portugalia

Pește, fructe de mare și alte vietăți comestibile din Portugalia

Deserturi portugheze