Filme comedie

Recunosc, filmele de comedie sunt preferatele mele. Doar că, nu toate din ele te fac să râzi în hohote și până la lacrimi. În lista de mai jos vă prezint câteva din peliculele pe care le-am văzut recent.
1. ”Why Him?” - O comedie americană. Pe alocuri cu umor vulgar și glume pe care mulți ar putea să nu le înțeleagă. Este povestea unui cuplu, care planifică o vacanță de sărbători și întâlnirea cu părinții. Însă pentru părinții fetei va fi o mare surpriză, când vor vedea cine este potențialul lor ginere. Mie filmul mi-a plăcut și pe alocuri m-a făcut să râd în hohote.

2. ”Up For Love” - O comedie romantică despre o avocată, divorțată de câțiva ani și despre un bărbat cu care își face cunoștință. Doar că, acesta diferă de alți bărbați, pentru că, este scund. Un film perfect, cu umor francez de calitate. 

3. ”Bridget Jones`s Baby” - Este a treia parte a peliculei romantice, cu multe momente haioase. De această dată Bridget este însărcinată, dar nu este sigură cine este tatăl copilului. Astfel, începe iar o nouă poveste a triunghiului amoros. 

4. ”Mother`s Day” - Este povestea mai multor familii, care se pregătesc să petreacă o zi specială, ”Ziua Mamei”. Filmul este relaxant, cu momente amuzante. Pelicula se privește foarte ușor și este perfectă pentru o seară în familie. 

5. ”Going in Style” - Trei prieteni, de vârsta a treia, ajung într-o zi fără economiile lor din cauza unor șiretlicuri bancare. Bătrânii nu vor să se împace cu situația creată. Aceștia nu pot lăsa fără sprijin familiile lor. De aceea, cei trei au un plan mai puțin legal - să jefuiască banca ce i-a lăsat fără bani. Ce iese din asta, trebuie să vedeți, pentru că este extrem de haios să vezi cum trei pensionari o fac pe marii hoți și planifică jaful. Poate este un film previzibil, dar e amuzant și plăcut de privit. 
Astea au fost cele 5 comedii recomandate. Recunosc că, mă așteptam la ceva mai mult umor de la aceste filme. De aceea, nu le dau chiar o notă maximă. În același timp, aș dori să aflu de la voi, ce filme de comedie bune ați văzut în ultimul timp, care v-au făcut să râdeți mult și bine :) 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cafeaua din Portugalia

Pește, fructe de mare și alte vietăți comestibile din Portugalia

Deserturi portugheze