Filmul de duminică

În postarea de astăzi vreau să mă împart cu impresiile despre ultimele filme pe care le-am văzut.


Primul din această listă este ”The Post”. Filmul merită a fi privit măcar pentru faptul că, rolurile principale sunt interpretate de Tom Hanks și Meryl Streep, iar regizorul peliculei este talentatul Steven Spielberg. Este un film despre puterea de a spune adevărul, de a lua decizii rapide și riscante. Pelicula prezintă istoria ziarului ”The Washington Post”, care decide publicarea unor materiale secrete ale Guvernului SUA, în ceea ce privește războiul din Vietnam. Filmul are o durată de aproape două ore, dar evenimentele se desfășoară atât de rapid, că nici nu simți cum ajungi la finalul peliculei. În acest an, filmul a fost nominalizat la premiile Oscar. Sper foarte mult să obțină măcar o statuetă.
https://www.youtube.com/watch?v=nrXlY6gzTTM



Un alt film pe care am decis să-l văd este ”Wonder”. Este povestea unui băiat, care suferă de o diformitate severă a feței și care încearcă să se integreze într-o școală obișnuită. Pelicula este una emoționantă, care te face și să plângi, și să râzi. Un film despre prietenie, devotament, curaj, înțelegere, respect, toleranță și încredere. Indiferent de problemele apărute în viață, trebuie să știm și să avem puterea să trecem peste ele. Iar în același timp, întotdeauna să rămânem oameni, să fim sinceri, cu inima deschisă și buni la suflet. Este o peliculă ce o recomand să fie privită cu toată familia. ”Fii bun. Iar dacă vrei să vezi persoana mai bine, trebuie doar să o privești”.
https://www.youtube.com/watch?v=ngiK1gQKgK8&t=2s



”The Foreigner” - Chiar dacă nu sunteți un adept al filmelor de acțiune, această peliculă la sigur vă va capta atenția. Rolurile principale sunt interpretate de către Jackie Chan și Pierce Brosnan. Și chiar dacă în unele comentarii la acest film s-a menționat că, actorii au cam îmbătrânit pentru asemenea pelicule, mie personal mi-a fost plăcut să-i revăd pe ecran pe cei doi. Nu voi oferi alte detalii la acest film, doar pot menționa faptul că, pelicula este exact stilul filmelor lui Jackie Chan.
https://www.youtube.com/watch?v=LmImJ6ZUiqE



Ultimul film din lista de astăzi este ”The Mountain Between Us”. O fotoreporteriță și un neurolog încearcă să supraviețuiască condițiilor extreme din munții înzăpeziți, după ce avionul în care se aflau se prăbușește la puțin timp după decolare. Este un film cu o poveste ireală. Un film plin de aventură și putere. În același timp, este plin de pasiune și dragoste. Chiar dacă pare o poveste ireală, pelicula ne arată că, în această viață totul este posibil. Iar diferite persoane apar în viața noastră cu un anumit scop. Și din diverse situații și evenimente avem ce învăța. Un film bun. Recomand cu încredere.
https://www.youtube.com/watch?v=3jyzGKXBOxA&t=66s
În cazul în care ați decis să vedeți vreo peliculă din lista prezentată, atunci vizionare plăcută ;)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cafeaua din Portugalia

Pește, fructe de mare și alte vietăți comestibile din Portugalia

Deserturi portugheze