Produse cosmetice testate

În această perioadă am continuat să testez diverse produse cosmetice, pentru a găsi materiale calitative, care merită a fi cumpărate. Iar astăzi, o să vă descriu, ce așteptări am avut de la fiecare produs, ce rezultate au fost și  ce sunt gata să cumpăr repetat. 
În continuare sunt în căutarea unui fond de ten calitativ, la un preț potrivit. De această dată am ales un produs de la Essence, My Skin Perfector. De fapt, este o bază de machiaj, care are rolul de a pregăti pielea pentru aplicarea fondului de ten, oferind mai multă rezistență acestuia. După utilizarea cremei de zi, acest produs se aplică pe față, sau doar pe anumite porțiuni. Poate fi folosit și ca o cremă BB. Din păcate nu mi-a plăcut deloc produsul. Acesta mi-a părut că usucă prea tare pielea, intră în pori și creează ulterior condiții potrivite pentru diferite erupții, mai ales dacă aveți tip de ten gras, cu tendință acneică. La acest produs, nu voi mai reveni. 
 
Și tot de la Essence am ales o pudră, Mosaic Compact Powder. Produsul matifiază tenul și fixează delicat machiajul. Iar cele patru incluzinuni colorate, creează o combinație comună și formează o nuanță apropiată de tenul natural al pielii. Doar că, în opinia mea, pudra asta are și o parte care nu o avantajează, particulele mici oferă o strălucire exagerată tenului. La lumina zilei, poți părea un glob luminos de Crăciun. În schimb, pentru un machiaj de seară, această pudră este perfectă.  
Alte două descoperiri pe care le-am făcut, sunt produsele companiei spaniole Babaria. Nu prea am avut mari așteptări, ținând cont, că produsele le-am luat de la supermarket și nu de la un magazin specializat de cosmetice. Dar citind lista de ingrediente și comentariile celor care au folosit produsele, am decis să le testez. Vitamin C Serum mi-a plăcut foarte mult. Acesta are o textură ușoară, se absoarbe rapid și are un miros plăcut de citrice. Produsul oferă tenului un aspect uniform și luminos. Pielea devine mai fermă și elastică. În același timp, intensitatea petelor pigmentate se reduce. Vitamin C Serum, poate fi  folosit dimineața și seara. 
Hyaluronic Acid Face Cream - este recomandat pentru toate tipurile de piele, pentru că, are o foarte bună hidratare, de care are nevoie orice tip de ten. Produsul conține acid hialuronic, care are un efect imediat de hidratare și creează un strat invizibil de protecție a tenului, de efectele negative ale mediului înconjurător. Crema este destul de consistentă, dar se absoarbe rapid și nu este astupă porii. După aplicare, pielea rămâne catifelată și hidratată. Produsul poate fi utilizat de două ori pe zi. Crema este perfectă în special pentru perioada rece a anului. 
Următoarele două produse, sunt destinate ochilor. În primul rând, este vorba despre Catrice Eyebrow Stylist - creion, care ajută la modelarea sprâncenelor. Produsul s-a dovedit a fi foarte calitativ și rezistent. Se aplică ușor, completează perfect sprâncenele în forma dorită, are o perie comodă. Culoarea mi s-a potrivit de minune. 
Cel de-al doilea produs, este Mascara Extra Super Lash, Rimmel London. Am citit mai multe comentarii pozitive despre acest rimel, dar după ce l-am testat câteva luni, pot spune, că nu prea m-a surprins. Nu este rezistent și nici nu oferă volum. La același preț, pe piață puteți găsi diferite rimeluri, dar mult mai calitative. Eu personal, nu voi mai reveni la acest produs. 
Acestea au fost deocamdată produsele, despre care am vrut să vă relatez. 
De sărbători, am obținut mai multe cadouri cosmetice, de aceea pe parcurs voi mai reveni cu articole la acest subiect. 

P.S. Nu uitați! Orice produs cosmetic, trebuie pentru început testat pe o mică porțiune de piele, pentru a evita eventuale alergii, iritații etc. 
Dacă aveți un ten problematic, mereu cereți sfatul unui specialist, înainte de folosirea produselor cosmetice.  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cafeaua din Portugalia

Pește, fructe de mare și alte vietăți comestibile din Portugalia

Deserturi portugheze