Filme pentru întreaga familie

În lista de astăzi am ales câteva filme fantasy și desene animate, ce pot fi vizionate cu întreaga familie. Sunt interesante, amuzante, de la care poți învăța multe.

1. ”Inside Out” - acest desen animat apăruse în 2015. Dar eu abia acum am avut ocazia să-l privesc. Este povestea unei fetițe și a emoțiilor din mintea ei: Bucuria, Furia, Frica, Dezgustul și Tristețea, care încearcă să o ghideze în viață. Un desen creativ, emoționant și original.

2. ”Despicable Me 3” - Apariția pe ecrane a minionilor a creat o adevărată nebunie în lume. Desenul animat a fost un adevărat succes, iar producătorii au decis să continue povestea lui Gru și a minionilor. În cea de-a treia parte au loc tot mai multe evenimente. Gru nu mai vrea să aibă o viață de răufăcător, minionii decid să plece de la Gru, iar cel din urmă află că are un frate geamăn. 

3. ”Alice in Wonderland” (2010) - un fantasy regizat de renumitul Tim Burton. Este povestea unei fete pe nume Alice, care ajunge în Țara Minunilor, unde întâlnește o mulțime de personaje ciudate. Gustând din prăjituri magice, Alice cu ușurință crește și se micșorează, trecând astfel prin toate ușile pe care le descoperă. În Țara Minunilor, Alice are un singur scop, de a înlătura un monstru fioros, care o apără pe Regina de Cupă, care a uzurpat tronul surorii ei, Regina Albă.   

4. ”Paddington 2” - Un alt fantasy potrivit pentru a fi privit cu toată familia. Este continuarea aventurilor celui mai drăguț ursuleț. Paddington locuiește la Londra, alături de familia Brown. În dorința de a-i face un cadou potrivit mătușii Lucy, și anume o carte unicat dintr-un magazin de anticariat, urșulețul începe să facă tot felul de activități pentru a câștiga banii necesari. Doar că, între timp cartea este furată. Iar Paddington ajunge după gratii, fiind principalul suspect. 

5. ”Последний Богатырь” - un fantasy rusesc, destul de amuzant și plin de aventură. Un tânăr pe nume Ivan, ajunge într-o lume cu personaje din poveste pe care le știe din copilărie. Înțelegând că nu este o glumă și că se află într-o lume paralelă, tânărul începe să caute drumul spre casă. Doar că, până a reveni acasă, el mai are multe lucruri de făcut în lumea poveștilor. 

Vizionare plăcută ;)





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cafeaua din Portugalia

Pește, fructe de mare și alte vietăți comestibile din Portugalia

Deserturi portugheze